Arcfiatalítás, bőrmegújítás

Ha az esztétikai hyaluronsav és botox inj. hatékonyan fiatalítják az arcot, akkor miért ne használnád ki ezt a lehetőséget? Az orvos-esztétikai rendelésünk kínálja a legjobb megoldásokat az arc volumenpótlására, a bőrfiatalításra és ráncfeltöltésre. Kiváló plasztikai sebészünk megoldja a szarkalábak, mimikai ráncok, mosoly és homlok ráncok megsemmisítését, valamint a telt ajkak kialakítását.

Az arcfiatalítás során megbízható svájci alapanyagokat használunk, melyek segítenek visszaállítani a bőr rugalmasságát. Hyaluronsav és egyéb speciális inj. alkalmazásával az arc kívánt formáját, volumenét szépségét emeljük az elvárt szintre, és az eredmény azonnal látható. Az ajakfeltöltés esetében pedig speciális hyaluronsav készítményekkel dolgozunk, amelyek az ajkak volumenét, kontúrját, nagyobbítását szolgálják.

Az inj. beadását követően nincs szükség regenerálódási időre, az eredmény pedig hosszantartó. Ne habozz, látogass el hozzánk, hogy évekkel fiatalabb és szebb lehess egyetlen kezeléssel!

Hyaluronsavas ráncfeltöltés

Hyaluronsavas ráncfeltöltés egy nagyon hatékony esztétikai kezelés, amely segít a bőr fiatalításában és a ráncok eltüntetésében.

Ha szeretné visszaadni bőrének rugalmasságát és fiatalosabb megjelenést, válassza az hyaluronsavas arcfeltöltést! Az eljárás során a bőrbe egy speciális, svájci minőségű hyaluronsav alapú inj.t juttatunk be, ami helyreállítja a bőr hidratáltságát és támogatja a kollagén termelést. Az eljárás egyszerű, és általában nem igényel semmilyen előkészületet. A kezelés fájdalommentes és rövid idő alatt elvégezhető. Az eredmények azonnal láthatóak, és általában tartósak.

Az hyaluronsavas arcfeltöltés tökéletes megoldás lehet a szarkalábak, homlok ráncok, száj körüli ráncok, illetve az arc volumenének növelésére is. Az inj. hatására az arc kontúrjai fiatalosabbak és feszesebbek lesznek, ráncaink pedig eltűnnek. Az eredmény természetes, hosszan tartó és azonnal látható.

Az hyaluronsavas arcfeltöltést biztonságosan és szakszerűen végezzük, tapasztalt és magasan képzett orvosaink által. A kezelés után rövid időn belül visszatérhet mindennapi tevékenységeihez. Ne várjon tovább, hogy fiatalosabbnak érezze magát a bőrében, jelentkezzen be az hyaluronsavas arcfeltöltésre még ma!

Ajakfeltöltés

Az ajakfeltöltés egy esztétikai beavatkozás, amelynek során hyaluronsav alapú töltőanyagot injektálnak az ajkakba, hogy megnöveljék azok méretét, vagy javítsák a kontúrjukat. A hyaluronsav egy olyan anyag, amely a testben természetesen előforduló cukorfehérje, és nagy mennyiségben megtalálható a bőrben és a szövetekben.

Az ajakfeltöltés során az orvos először érzésteleníti a területet, majd apró inj.kat ad be a hyaluronsavas töltőanyagból az ajkakba. Az inj.zás során az orvos a megfelelő helyekre adagolja a töltőanyagot, hogy az ajkak megfelelő méretűek és formájúak legyenek. Az inj.zás általában 30 percet vesz igénybe, attól függően, hogy mennyi területet kell kezelni.

Az ajakfeltöltésnek minimális az időtartama, és az eredmény azonnal látható. A hyaluronsavas töltőanyag tartóssága általában 6-12 hónapig tart, attól függően, hogy az adott páciens anyagcseréje mennyire gyors, és mennyire sokat mosolyog vagy beszél. Ezután a töltőanyag lassan felszívódik a testben, és újabb kezelésre lehet szükség a hatás fenntartásához.

Botox ráncfeltöltés

A botox ráncfeltöltés az egyik legnépszerűbb esztétikai beavatkozás, amely során az arcon található ráncokat kezelik. A botox egy bizonyos fehérje, amely blokkolja az izmok idegeinek hatását, így megakadályozza az izommozgást, amely a ráncokat okozza.

A beavatkozás során helyi érzéstelenítő krémet alkalmazunk, így a páciens nem érez fájdalmat.

Az eredmények általában az inj. beadását követő 3-5 napon belül láthatóak és 3-6 hónapig tartanak. A botox hatása fokozatosan múlik el, így ajánlott az eredmények fenntartása érdekében rendszeres kezeléseket végezni.

Fontos megjegyezni, hogy a botox ráncfeltöltés nem tartós megoldás, hanem csak átmeneti megoldás a ráncok kezelésére. Az eredmények idővel elmúlnak, és az inj.k újbóli beadását igénylik. A botox kezelések biztonságosak és hatékonyak, ha megfelelően képzett plasztikai sebészre bízzuk magunkat.

Az esztétikai inj.k beadása egyszerű és gyors eljárás, általában csak néhány percet vesz igénybe. A beavatkozás során először a kezelőorvos megvizsgálja az arcodat, és a ráncok, vonalak, vagy egyéb kezelendő területek helyét és mélységét értékeli.

A következő lépés a helyi érzéstelenítés, amelynek célja a kellemetlenségek minimalizálása és a beavatkozás fájdalommentessé tétele. Az érzéstelenítés után az orvos apró, előre töltött fecskendőkkel juttatja a hatóanyagot a bőr megfelelő rétegébe.

Az inj. beadása után az orvos általában masszírozza a kezelt területet, hogy biztosítsa a hatóanyag egyenletes eloszlását. Az időtartam azonban a kezelt terület méretétől, az inj. típusától és az egyéni igényektől függően változhat. Az eljárás általában 15-30 percig tart, attól függően, hogy melyik területre adják az inj.t, és hogy milyen mélyen injektálják az anyagot a bőrbe. Az injekciózás után a bőr kissé duzzadt lehet, de ez általában néhány órán belül elmúlik.

Az inj.k hatásossága általában hosszú távú, és akár hat hónapig vagy annál is tovább tarthat.

Azonban fontos megjegyezni, hogy minden ember egyedi, és az eredmények eltérőek lehetnek. A kezelést érdemes ismételni, ha az eredmények elmúltak.

A plasztikai sebész javasolni fogja az optimális időpontot a következő kezeléshez. A legjobb eredmények elérése érdekében mindig konzultálj szakemberrel, és kövesd az ajánlott utókezelési útmutatót.

;