SZOLGÁLTATÁSOK

Szolgáltatási profilunkat úgy állítottuk össze, hogy a leggyakrabban igénybe vett szakrendelések, illetve speciális szakorvosi vizsgálatok is elérhetőek legyenek klinikánkon. A még szélesebb körű szolgáltatásnyújtás érdekében szakterületeinket rövidesen tovább bővítjük.

SZOLGÁLTATÁSOK

Szolgáltatási profilunkat úgy állítottuk össze, hogy a leggyakrabban igénybe vett szakrendelések, illetve speciális szakorvosi vizsgálatok is elérhetőek legyenek klinikánkon. A még szélesebb körű szolgáltatásnyújtás érdekében szakterületeinket rövidesen tovább bővítjük.

Belgyógyászat

A belgyógyászat rendkívül szerteágazó orvosi szakterület. Olyan betegek kezelését, gyógyítását szolgálja, akik vagy komplex betegségben szenvednek, vagy a normálistól eltérő állapotváltozás oka nem meghatározható esetükben.

Bőrgyógyászat

MÁJUS hónapban bőrgyógyászati kampányt indítunk, melynek keretében a BŐRGYÓGYÁSZATI SZAKORVOSI VIZSGÁLATUNK ÁRÁBÓL 15% KEDVEZMÉNYT biztosítunk!

Foglalkozás egészségügy

Egyedi szerződés alapján végzett szolgáltatások.

Fül-orr-gégészet

A fül-orr-gégészet a szájüreg, a nyaki régió, az orr, a fül és a melléküregek betegségeivel, a foglalkozó orvostudományi ágazat, a szakrendelésen ezeket a területeket vizsgálja és gyógyítja a szakorvos.

Gyógymasszőr terápiák

Gyógymasszázst gyakran ajánlunk a gyógytornával együtt, kiegészítő kezelésként reumatológiai és ortopédiai problémák esetén, de az általános közérzetet is jobbá teszi.

Kardiológia

A kardiológia a szív működésével foglalkozó szakterület, amely elsősorban a szív betegségeinek megelőzésével, diagnosztikájával, kezelésével foglalkozik. A fő hangsúly a súlyosabb állapotok kialakulásának megelőzésén van.

Labor

Az általános orvosi vizsgálatot gyakran laboratóriumi vizsgálat egészíti ki. A vér és a vizelet aktuális összetevői sok mindent elárulnak egészségi állapotunkról, ezekből számos betegségre lehet következtetni.

Nyiroködéma rendelés

A nyiroködéma diagnózis megtekintés és tapintás alapján nagy biztonsággal felállítható, eszközös vizsgálatra általában nincs szükség.

Plasztikai sebészet

Plasztikai sebészeti szakrendelésünk olyan, elsősorban bőrgyógyászati elváltozások gyors és fájdalommentes eltávolítására koncentrál, amelyek általános érzéstelenítéssel, a legfejlettebb fertőtlenítési módszerek mellett megvalósíthatóak.

Repülőorvoslás

A sportrepülés egyre szélesebb körű elterjedése miatt a repülőorvosi vizsgálatokat azoknak célszerű igénybe venniük, akiknek a foglalkozásuk vagy a hobbijuk miatt szükségük van repülési alkalmassági vizsgálatra.

Sportorvoslás

A sportorvoslás nemcsak egyetlen betegségcsoporttal foglalkozik, hanem arra törekszik, hogy növelje a sportoló teljesítményét úgy, hogy egészségét megvédi, és szükség esetén rehabilitációt nyújt számára.

Ultrahang

Bármikor elvégezhető, korlátlanul ismételhető, nincs ismert negatív hatása az emberi szervezetre – az ultrahang az egyik legelterjedtebb képalkotó eljárás.

Urológia

Az urológia a szervezet méregtelenítésében meghatározó szerepet játszó szervrendszerrel: a vese, a vesemedence, a húgyutak, valamint a férfi nemi szervek megbetegedéseivel, gyulladásos, daganatos elváltozásaival foglalkozik.