Magunkról

Magunkról

ÚJRA VÁRJUK A PÁCIENSEINKET!

Főnix Medical Center: a régi néven, a megszokott kollégák évtizedes tapasztalatával

Orvosaink, szakdolgozóink 10 éve ugyanazért dolgoznak itt, amiért a Páciensek 2012 tavasza óta több tízezren fordultak a Sasadi úti magánklinikához: 

Páciens központúság, Odafigyelés, Igényes környezet

2022 januárjában újranyitással ünnepeltük a magánklinika 10 éves születésnapját, amely az évek során több változáson esett át, de alapértékeink nem változtak: 

Azonnali segítség – gyors időpontfoglalás

Diszkrét környezet – személyes figyelem

Professzionális gyógyítás – tapasztalt orvosok

Újra a korábban megszokott szakmai közösség várja Önt!
Széleskörű egészségügyi szolgáltatással, biztos szakmai és szervezeti háttérrel, de ami a legfontosabb: maximális odafigyeléssel várjuk Pácienseinket magánklinikánkon. Azonnali segítséget ajánlunk, mert tudjuk, tapasztaljuk, hogy Pácienseink egészségi problémáikat szeretnék minél hamarabb pontosan feltárni, és a megfelelő diagnózis után minél hamarabb elkezdeni a leghatékonyabb terápiát. 

Kényelmes környezetet biztosítunk, amely mind Pácienseinket, mind munkatársainkat hozzásegíti a nyugodt egészségügyi ellátáshoz. Több időt szánunk a szakorvosi vizsgálatokra, hogy Pácienseink nyugodtan feltárhassák előző betegségeiket, jelen panaszaikat és jusson idő a vizsgálaton túl a kapott eredmények megbeszélésre is. Hisszük, hogy a gyógyítás a Páciens és a Gyógyító együttműködésétől sikeres.

A Főnix-Medről számokban:

14 szakterület

7 világszínvonalú
orvosi eszköz

18 fős
személyzet

A Sasadi úti klinika története 

2012-ben olyan magánklinikát álmodtunk meg Főnix Medical Center néven a Sasadi úton, amelyet elsősorban azért látogatnak meg ügyfelei, és azért is térnek vissza családtagjaikkal, mert a szakértelem és a gondos ellátás mellett maximális odafigyelést tapasztalnak. Szakrendeléseink száma folyamatosan bővült, Sasad és környékének magánklinikájává vált. Egyre többen fordultak ide, hogy egészségi állapotukat ellenőrizzék, illetve egészségi problémáik kezelését nálunk kezdjék el.
2018-tól a magánklinika üzemeltetője, majd profilja megváltozott és 2021 őszén végül az intézmény bezárása mellett döntöttek. A közösségnek viszont szüksége van az emberközeli ellátásra – a szakmai csapat pedig elkötelezett az egészségügyi ellátás fenntartása mellett. Ezért újra összeállt a régi csapat és újból Főnix Medical Center néven, azonos gyógyítási filozófiával nyújtunk segítséget a gyógyulni vágyóknak. 

Szolgáltatások

Arcfiatalítás, bőrmegújítás

Belgyógyászat

Bőrgyógyászat

Érsebészet

Foglalkozás egészségügy

Fül-orr-gégészet

Gyógymasszőr terápiák

Kardiológia

Lökéshullám kezelés

Nyiroködéma rendelés

Plasztikai sebészet

Repülőorvoslás

Sportorvoslás

Ultrahang

Urológia

FŐNIX WELLNESS RESORT

RELAX & RECHARGE

100% Csend és Nyugalom, a “Slow life” jegyében

A cégcsoportunkhoz tartozó kastélyszálloda csodálatos környezetben, 7 hektáros ősfás parkban várja pihenni vágyó vendégeit, Budapesttől alig 1 órányira egy festői nógrádi falucskában.